Overblijven

Overblijven met Eige Wijzz

Tussenschoolse opvang
Overblijven is mogelijk op alle dagen behalve op woensdag. Wij staan voor een gezonde, gezellige en een vertrouwde tussenschoolse opvang en vragen u om een gezonde lunch mee te geven. Een gezonde koek mag altijd, snoep gaat weer mee terug naar huis in het trommeltje. Tijdens het overblijven gelden de omgangsregels die tijdens schooltijd van toepassing zijn. De overblijfkinderen spelen tussen de middag met goed weer op de speelplaats. Vanaf 12.45 uur komen de leerkrachten mee surveilleren en zijn de andere kinderen welkom.

Aanmelden
Het aanmelden voor het overblijven verloopt via ons digitaal systeem Niokids en inschrijven is gratis. U kunt bij Eige Wijzz een inschrijfformulier halen of dit via onze website downloaden. Dit formlier kunt u mailen naar info@eigewijzz.nl of afgeven. Na registratie van Eige Wijzz ontvangt u inloggegevens van Niokids. U kunt de app van niokids downloaden en dan kunt u via uw mobiel aan en afmelden.

Het aan en afmelden is uw verantwoordelijkheid. Mocht uw kind ziek zijn of dat het niet nodig is om over te blijven, dan logt u in en haalt u het vinkje weg.

De kosten per keer voor het overblijven zijn € 1,87.

Facturatie
Wij factureren iedere maand achteraf via incasso. De incasso zal aan het begin van de maand plaats vinden.

Wanneer er sprake is van grensoverschrijdend gedrag ontvangt het kind een terugkijkformulier. Hiermee kunnen we samen in gesprek gaan. Het formulier wordt samen ingevuld met het kind en de coördinator of overblijfkracht. De inzet van dit formulier is erop gericht het kind te laten zien wat het gewenste gedrag is. Ook helpt het formulier duidelijk te maken wat er verkeerd gegaan is. Na het invullen van het terugkijkformulier, ontvangen ouders en school een kopie. Het origineel blijft in bezit van Eige Wijzz.

Coördinator overblijven Eige Wijzz
Caroline Fransen is het aanspreekpunt voor het overblijven. Zij is te bereiken via mobiel. Haar telefoonnummer is 06-26782907.

Vragen/ opmerkingen
Wij houden van een open communicatie en ontvangen graag feedback. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Dan horen wij dat graag.

U kunt ons bereiken via mail; info@eigewijzz.nl. U kunt ook bellen, sms’en of appen naar Rosamarij Dielissen 06-13936743 of Nady van der Heijden 06-49883735