Overblijven

logo-kleinzwarte-tekst.png

Overblijven met Eige Wijzz

Tussenschoolse opvang
Wij staan voor een gezonde, gezellige en een vertrouwde tussenschoolse opvang en vragen u om een gezonde lunch mee te geven. Een gezonde koek mag altijd, snoep gaat weer mee terug naar huis in het trommeltje. Tijdens het overblijven gelden de omgangsregels die tijdens schooltijd van toepassing zijn.
De overblijfkinderen spelen tussen de middag met goed weer op de speelplaats. Vanaf 12.45 uur komen de leerkrachten mee surveilleren en zijn de andere kinderen welkom. Overblijven is mogelijk op alle dagen behalve op woensdag.

Aanmelden
Het aanmelden voor het overblijven verloopt via ons digitaal systeem kindplanner en inschrijven is gratis. U kunt zich registreren via eigewijzz.kindplanner.nl. U kunt hier het contract aanvragen welke het beste bij u past. U kiest eerst BSO en hieronder staan ook de contracten voor de TSO. Het contract bij Eige Wijzz en zij verwerken het en u krijgt een mail om het contract goed te keuren. Heeft u vragen hierover, dan kunt u een mail sturen naar info@eigewijzz.nl.

Het aan- en afmelden is uw verantwoordelijkheid. Mocht uw kind ziek zijn of dat het niet nodig is om over te blijven, dan logt u in en haalt u het vinkje weg.

De kosten per keer voor het overblijven zijn € 1,89

Facturatie
Wij factureren standaard contracten vooraf aan het eind van iedere maand en flexibele opvang factureren we iedere maand achteraf via automatische incasso.

Wanneer er sprake is van grensoverschrijdend gedrag ontvangt het kind een terugkijkformulier. Hiermee kunnen we samen in gesprek gaan. Het formulier wordt samen ingevuld met het kind en de coördinator of overblijfkracht. De inzet van dit formulier is erop gericht het kind te laten zien wat het gewenste gedrag is. Ook helpt het formulier duidelijk te maken wat er verkeerd gegaan is. Na het invullen van het terugkijkformulier, ontvangen ouders en school een kopie. Het origineel blijft in bezit van Eige Wijzz.

Vragen/ opmerkingen
Wij houden van een open communicatie en ontvangen graag feedback.
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen of opmerkingen?
Dan horen wij dat graag.

U kunt ons bereiken op nummer 085-0777800 of via mail: info@eigewijzz.nl.