Nieuwe ouders

Heeft u belangstelling voor onze school, dan maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Alle vragen over het onderwijs worden beantwoord en natuurlijk mag u een kijkje nemen in de groepen.

Neem bij interesse contact op met de directie om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
Dit kan telefonisch (0493 317 234) of per mail (info@obsdebrondeurne.nl).

Indien uw kind behoefte heeft aan extra ondersteuning is het fijn om na het oriënterend gesprek een vervolggesprek te plannen. In dit gesprek kunt u meer specifieke vragen stellen over de ondersteuningsstructuur van de school en welke ondersteuning de school kan bieden. Past onze school bij uw kind, dan kunt u uw kind schriftelijk aanmelden vanaf de leeftijd van 3 jaar. Wilt u uw kind al eerder aanmelden, dan kunt u uw kind alvast voorlopig aanmelden. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mogen leerlingen in overleg met de groepsleraar 10 dagdelen te gast zijn op school.